Καθαριστικό πέτρας

Συσκευασία 1L/15 τμχ ανά κιβώτιο.

 

Το Χ-ΚΑΜ είναι καθαριστικό σε υγρή μορφή που, σε αντίθεση με τα κοινά καθαριστικά, καταφέρνει να εισχωρεί στην επιφάνεια της πέτρας και να απομακρύνει δύσκολους και επίμονους λεκέδες(υπολείμματα τσιμέντου, λάδια, λίπη, λάσπη, άλατα, μούχλα, κ.λ.π). Ξαναδίνει την αρχική όψη σε πολυκαιρισμένες πέτρες.

 

Κωδικός προϊόντος: 21000 Κατηγορία:

Product Description

Κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για αγυάλιστες φυσικές πέτρες ( Καρύστου, Καρπάθου, Πηλίου κ.λ.π)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή. Για να αφαιρέσετε υπολέιμματα τσιμέντου απο εργασίες αρμολόγησης, απλώστε το υλικό αδυάλυτο με μία σκληρ’η σκούπα και αφήστε το να δράσει για 3-4 λεπτά.
Τέλος ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Για να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε το υλικό με αραίωση σε νερο από 30%-50%. Απλώστε το και τρίψτε με σφουγγάρι ή σκληρή σκούπα για 2-3 λεπτά.
Τέλος ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Ένα λίτρο αρκεί για τον καθαρισμό επιφάνειας 6-8m2. Προσοχή: Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή της επιφάνειας στο προϊόν, δοκιμάστε πριν την εφαρμογή σε κάποιο κρυφό σημείο για την αποφυγή δημιουργίας διάβρωσης και θαμπάδων. Δοσολογία: Έως και 6-8m2/L

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Προκαλεί εγκαύματα. Φυλάξτε το κλειδωμένο και
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα και πλύνετε με σαπούνι και νερό. Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας ματιών/προσώπου.
Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατόν). Χρησιμοποιήστε το προϊόν πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται.

Αποθήκευση: Σε χώρους σκιερούς.
Μακριά από τρόφιμα.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: +30 (210) 779 3777

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καθαριστικό πέτρας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.