Καθαριστικό κεραμικών πλακιδίων

Συσκευασία 1L/15 τμχ ανά κιβώτιο.

 

Καθαριστικό κεραμικών πλακιδίων Το X-TIL είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ιδανικό για απορροφητικά και μη απορροφητικά πλακάκια και αρμούς.
Ικανό να αφαιρει υπολείμματα από οικοδομικές εργασίες (αρμόστοκους, σοβάδες. τσιμέντα, πλαστικά χρώματα) πως και επίμονους και χρόνιους λεκέδες (λίπη, άλατα, καφέ, λεκέδες από στατικό νερό, ούρα κατοικίδιων κ.α.) Ξαναδίνει την αρχική όψη σε πολυκαιρισμένα πλακάκια.

 

Κωδικός προϊόντος: 19000 Κατηγορία:

Product Description

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνή και ελεύθερη από χώματα, λάσπες και υπολείμματα άλλων χημικών. Απλώστε το προϊόν στην επιφάνεια και τρίψτε με μια σκληρή βούρτσα για περίπου 2 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά βουρτσίζοντας κατά διαστήματα (χωρίς να στεγνώσει το προϊόν στην επιφάνεια. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό (ταυτόχρονο βούρτσισμα είναι επιθυμητό). Σε περίπτωση επιμόνων λεκέδων επαναλάβετε αυξάνοντας τον χρόνο δράσης σε 15 με 20 λεπτά. Ακατάλληλο για χρήση σε: για τεχνητές επιφάνειες, γυαλισμένα μάρμαρα, μαρμάρινα πλακάκια και σε υλικό που είναι ευαίσθητα σε οξέα. Προσοχή: Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή της επιφάνειας στο προϊόν, δοκιμάστε πριν την εφαρμογή σε κάποιο κρυφό σημείο για την αποφυγή, σπάνιας περίπτωσης, δημιουργίας διάβρωσης και θαμπάδων. ιδιαίτερα σε ορισμένους τύπους τεχνητών πετρών. Πριν την εφαρμογή καλύψτε με νάιλον μεταλλικές, ανοξείδωτες, πορσελάνινες επιφάνειες και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο χώρο εφαρμογής και κινδυνεύει με διάβρωση από τους ατμούς του προϊόντος. Δοσολογία: Έως και 6- 8m2/L. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Σε χώρους σκιερούς. Μακριά από τρόφιμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Υδροχλωρικό οξύ, άρωμα.
Περιέχει κάτω του 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικες ουσίες.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Προκαλεί εγκαύματα. Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα. Φυλάξτε το κλειδωμένο και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλένετε τα αμέσως με όφ0ονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα και πλύνετε με σαπούνι και νερό.
Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας των ματιών/προσώπου.
Σε περίπτωση ατυχήματος η αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητείστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατόν).
Σε περίπτωση κατάποσης,
Ξεπλύνετε τα στόμα με νερό (μόνο εφόσον το θύμα διατηρεί τις αισθήσεις του).
Χρησιμοποιείτε το προϊόν πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται.
ΤΗΛ. ΚΕΝΤ. ΔΗΛ.: +30 (210) 7793777

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καθαριστικό κεραμικών πλακιδίων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.