Καθαριστικό αγυάλιστων μαρμάρων

Συσκευασία 1000ml/15 τμχ ανά κιβώτιο.

 

Το Χ-MAR είναι ισχυρό καθαριστικό για ΑΓΥΑΛΙΣΤΑ (ΛΕΥΚΑ) μάρμαρα. Ιδανικό για αφαίρεση σκουριάς, όπως επίσης για επίμονους και χρόνιους λεκέδες (λίπη, μελάνι, καφές, ούρα κατοικιδίων, ρύπους καυσαερίων κα). Ξαναδίνει την αρχική όψη σε πολυκαιρισμένα μάρμαρα.

 

Κωδικός προϊόντος: 20000 Κατηγορία:

Product Description

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνή και ελεύθερη από χώματα, Λάσπες και υπολείμαματα άλλων χημικών. Απλώστε το προϊόν στην επιφάνεια και τρίψτε με μία σκληρή βούρτσα για περίπου 2 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστέ το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτό βσυρτσίζοντας κατά διαστήματα (χωρίς να στεγνώσει το προϊόν στην επιφάνεια).

Ξεβγάλετε με άφθονο νερό (ταυτόχρονο βούρτσισμα είναι επιθυμητό). Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων επαναλάβετε αυξάνοντας τον χρόνο δράσης σε 15 με 20 λεmά. Ακατάλληλο για χρήση σε: Γυαλισμένα μάρμαρα και ασβεστολιθικά πετρώματα. Προσοχή: Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή της επιφάνέιας στο προϊόν, δοκιμάστε πριν την εφαρμογή σε κάποιο κρυφά σημείο γιο την αποφυγή δημιουργίας διάβρωσης και θαμπάδων. Ιδιαίτερα σε ορισμένους τύπους έγχρωμων μαρμάρων και πετρών. Δοσολογία: Έως και 6-8m2/L

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Προκαλεί εγκαύματα. Φυλάξτε το κλειδωμένο και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα και πλύνετε με σαπούνι και νερό. Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας ματιών/προσώπου

. Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατόν).
Χρησιμοποιήστε το προϊόν πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται.
Αποθήκευση:
Σε χώρους σκιερούς. Μακριά από τρόφιμα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καθαριστικό αγυάλιστων μαρμάρων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.